В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга

...
В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга
Коментари Харесай

Емили Ратайковски за Брад Пит, себе си и самотата

В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за бракоразвод от брачна половинка си Себастиан Беър-Маклард. Бракът им продължи четири години, но според информация на разнообразни медии, през последните месеци въобще не е вървял добре. 

Малко откакто стана ясно, че моделът публично се развежда, започнаха слуховете за това, че Емили и Брад Пит имат връзка. Списание People няколко пъти писа, че двамата прекарват от ден на ден време дружно и се усещат ужасно в компанията си. В интервю за Variety Емили дава малко изясненост по въпроса. 

" Едно от нещата, за които пиша в последното есе на книгата My Body, е за контрола и разбирането, че един от най-хубавите способи да бъдеш в действителност благополучен и да имаш някакво сходство на надзор е да се откажеш ", споделя моделът.
 Снимка 589692

" Отскоро съм сама за първи път в живота си и просто усещам, че някак се любувам на свободата да не бъда доста обезпокоена за това по какъв начин ме възприемат " , продължава разсъжденията си Емрата. 
 Брад Пит, Емили Ратайковски и по какъв начин се развива връзката посред им
Колко близки са станали Брад Пит и Емили Ратайковски

Любовни страсти и вълнуващи прекарвания

Освен, че изрично съобщи, че е сама, Емили също по този начин разгласи, че е готова да добави " водеща на подкаст " към автобиографията си. High Low with EmRata ще започва във вторник, 1 ноември.

" Реших, че желая да напиша книгата, преди въобще да си помисля за подкаст, само че това е нещо като естествена градация за мен ", споделя 31-годишният модел пред Variety. " Много съм разчувствана да продуцирам шоуто и да го върша по мой личен метод. "

Стартирайки в партньорство със Sony Music Entertainment, High Low with EmRata ще пуска два епизода на седмица плюс бонус епизод единствено за клиенти. Двата съществени епизода ще се състоят от едно изявление с посетител и един " тематичен " епизод, който Ратайковски разказва като " монолог ", който е по-скоро в духа на нейните есета.
 Снимка 581220

" Израснах, слушайки Националното публично радио, тъй като нямахме телевизия... Айра Глас беше моят воин ", продължава тя. " Да мога да се потопя в тематики, които ме интересуват, в този формат е толкоз вълнуващо. "

Диапазонът от тематики, с които Ратайковски се надява да се заеме, включва феминизъм, поп просвета, визия за себе си, взаимоотношения и " културни моменти ".
 Емили Ратайковски и видеото ѝ в TikTok, което породи слуховете, че е бисексуална
Бисексуална ли е Емили Ратайковски

Ново 20

" Не желая шоуто въобще да наподобява претенциозно, само че желая да приказвам за неща, които намирам за забавни и значими ", споделя още моделът. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР